BravoSolution behaalt wereldwijde accreditaties

Het voldoen aan en overtreffen van de verwachtingen van klanten, aandeelhouders, werknemers en leveranciers van BravoSolution; dat is de basis van ons succes. BravoSolution richt zich op het leveren van hoge standaarden en processen voor veiligheid, betrouwbaarheid en levering. Deze commitment wordt benadrukt met certificeringen en accreditaties die internationaal aan BravoSolution zijn toegekend.

Marco Argilli, Security Director bij BravoSolution, legt de voordelen uit van een gecertificeerde oplossing voor IT Services Management (ISO 20000-1), Informatiebeveiliging (ISO 27001) en Bedrijfscontinuïteit (ISO 22301).

Lees het interview hier >>

ISO22301: Certificering in 2012

De ISO22301-norm specificeert eisen voor het plannen, opzetten, implementeren, bedienen, monitoren, evalueren, onderhouden en continu verbeteren van een gedocumenteerd beheersysteem om bescherming te bieden tegen verstorende incidenten, om de kans op deze incidenten verminderen, om zich op deze incidenten voor te bereiden, erop te reageren en deze te herstellen.

Deze certificering – toegekend door Intertek, lid van UKAS – geeft BravoSolution de mogelijkheid zich voor te bereiden op aanzienlijke verstoringen door dreigingen van buitenaf, zoals een natuurramp of inbreuk op de informatiebeveiliging. Naleving van ISO22301 verzekert BravoSolution ervan dat ze proactief dreigingen waarvoor het bedrijf kwetsbaar is identificeert en visualiseert, deze risico’s prioritiseert en preventieve maatregelen implementeert om de situatie op te lossen op het moment dat zich een probleem voordoet.

Door de invoering van een beheersysteem voor bedrijfscontinuïteit streeft BravoSolution de volgende relevante doelstellingen na:

  • Zorgen voor de vervulling van de SLA zoals overeengekomen met de klant, voor zover deze betrekking heeft op bedrijfscontinuïteit;
  • De veerkracht van BravoSolution vergroten in het geval van verstorende gebeurtenissen;
  • Beschermen tegen verstorende incidenten, zowel het verminderen van de kans van voorkomen als het verzachten van de effecten veroorzaakt doordat ze wél voorgekomen zijn;
  • Herstellen van verstorende incidenten wanneer ze zich voordoen;
  • Identificeren van alle eisen om te vervullen om personeel, gebouwen, technologie, informatie, leverantieketen, belangstellende partijen en bedrijfsreputatie te beschermen tegen verstorende gebeurtenissen;
  • Effectief beheren van gevolgen van verstoringen als zich een incident voordoet en onacceptabele impact vermijden

Dit nieuwe ISO22301-certificaat is verkregen voor het geïntegreerde systeem dat al ISO20000-1- en ISO27001-gecertificeerd is.

BravoSolution kan het volgende bieden:

  • Gegarandeerde serviceniveaus – prestatie, onderhoud, continuïteit
  • Gecertificeerde informatiebeveiliging – vertrouwelijkheid, beschikbaarheid, integriteit

Klik hier om het certificaat te downloaden >>

ISO 20000-1: Certificering in 2011

ISO20000-1 certificering – toegekend door Intertek, lid van UKAS – geeft BravoSolution de kans om uitmuntendheid en beste praktijken te bewijzen die worden gebruikt in project, levering en onderhoud van BravoSolution SaaS (Software as a Service) en BravoSolution EAA (Enterprise Application Appliance)-oplossingen voor de leverantiebeheerprocessen binnen een bedrijf.

ISO20000-1 is een internationale standaard voor IT service management dat het ontwerp, de overgang, levering en verbetering van de diensten omvat die aan de service-eisen voldoen en die zorgen voor meerwaarde voor zowel de dienstverlener als externe partijen (klant, leverancier, enz …). Deze norm garandeert dat BravoSolution maatstaven op bewijsbasis kan bereiken en de levering van oplossingen aan de klant continu kan verbeteren.

De  toekenning van ISO 20000-1 is onlangs toegenomen in de internationale markt van IT-dienstverleners en het is uitgegroeid tot een competitieve manier om u te onderscheiden, vooral wanneer, zoals bij BravoSolution, het is opgezet als een geïntegreerd systeem met ISO27001, de standaard voor informatiebeveiliging.

Klik hier om het certificaat te downloaden >>

ISO/IEC 27001: Certificering in 2013

BravoSolution Information Security Management System is beoordeeld en voldoet aan de eisen van ISO / IEC 27001, de wereldwijde standaard voor beveiliging in gegevensbeheer.

Het certificeringsbereik is het BravoSolution Information Security Management System ter ondersteuning van de levering van SaaS (Software as a Service) en LR (Enterprise Application Appliance)-oplossingen voor het leveranciersbeheerproces binnen bedrijven.

De accreditatie – toegewezen door Intertek, lid van UKAS – bevestigt dat de gevoelige informatie van klanten wordt beheerd in overeenstemming met de strenge certificeringseisen voor wat betreft privacy, integriteit en beschikbaarheid. Let erop dat het evaluatieproces ook 114 controlepunten bevat, die te maken hebben met de organisationele en infrastructurele onderdelen die onze oplossingen ondersteunen. Dit is een belangrijk resultaat dat bevestigt dat BravoSolution SaaS (Software as a Service) en BravoSolution EAA (Enterprise Application Appliance) voldoen aan de hoogste standaard voor de beveiliging van gegevensbeheer.

Klik hier om het certificaat te downloaden >>

UNI EN ISO 9001: Certificering in 2015

De accreditatie UNI EN ISO 9001: 2008 benadrukt de kwaliteit van de bedrijfsprocessen en klantrelatiebeheer binnen BravoSolution voor de volgende toepassingsvelden EA 35-33: Ontwerp en levering van oplossingen op het gebied van leverantiebeheer door middel van online software en professionele diensten die sourcing- en inkoopprocessen binnen bedrijven ondersteunen.

Deze certificering kijkt goed naar de manier waarop bedrijven zaken doen en schenkt extra aandacht aan klanteisen, tevredenheid, communicatie, consequente processen/benadering en de doorlopende verbetering van efficiëntie en kwaliteit.

Klik hier om het certificaat te downloaden >>

Certificering SAP-integratie

De module leveranciersbeheer van BravoSolution is gecertificeerd voor integratie met SAP ERP. Deze erkenning is een garantie voor de volledige compatibiliteit van het BravoSolution-pakket met de SAP ERP. Deze functie zorgt voor geïntegreerd gegevensbeheer met betrekking tot het inkoopproces. Inkoopgerelateerde informatie wordt automatisch uitgewisseld, zodat de alle processen volledige traceerbaar zijn. Dergelijk resultaat is een pluim voor de BravoSolution-technologie. Het bewijst dat deze volledig voldoet aan de eisen van het bedrijfsleven en dat de prestaties in lijn liggen met de meest veeleisende marktstandaarden.

Klik hier om het certificaat te downloaden >>

CCS (Britse regering Crown Commercial Service)-accreditatie in 2015

De Crown Commercial Service (CCS) brengt het beleid, advies en directe inkoop, het verstrekken van commerciële diensten aan de publieke sector en de besparing van belastinggeld bij elkaar. Het nieuwe overheidsbeleid betreffende gegevensbeveiliging trad op 2 april 2014 in werking en beschrijft hoe de overheid informatieveiligheid classificeert zodat deze op passende wijze worden beschermd. Het is van toepassing op alle informatie die de overheid verzamelt, bewaart, verwerkt, genereert of deelt.

Dit certificaat verklaart dat het BravoSolution Enterprise Sourcing Platform (ESoP) de passende risicobeheersmaatregelen in werking heeft gesteld om te zorgen dat alle officiële informatie volledig wordt beschermd.

Klik hier om het certificaat te downloaden >>


Neem contact op met een BravoSolution deskundige

Ervaar meer over BravoAdvantage en hoe wij u kunnen helpen om de toegevoegde waarde te ontdekken die BravoAdvantage het inkoopproces in uw organisatie kan bieden.

Connect_Button