De meerwaarde van inkoop realiseren, vastleggen en hierover rapporteren

BravoAdvantageTM Besparingsbeheer geeft u de volledige controle over de uitgaven en het uitgavenpatroon van uw organisatie. U kunt de uitgavestromen in uw organisatie in kaart brengen, bijsturen en hierover gedetailleerd rapporteren.

Of u nu te maken heeft met één bedrijfsonderdeel of meerdere: u heeft een manier nodig om de door u gerealiseerde besparingen op nauwkeurige manier te beheren en hierover te rapporteren.

BravoAdvantage Besparingsbeheer biedt een online oplossing voor het beheer van uw besparingsprocessen. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • End-to-end-beheer – hiermee kunt u alle besparingen volgen, van het eerste idee tot het uiteindelijke resultaat
  • Robuuste goedkeuringsprocessen – dit garandeert dat de juiste belanghebbenden binnen het bedrijf voor elk besparingsidee op belangrijke beslismomenten worden geraadpleegd. Dit voorkomt discussies achteraf
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid – past zich aan aan de unieke behoeften van uw organisatie en vermijdt tegelijkertijd hoge software ontwikkelingskosten
  • Uitgebreide rapportage – biedt robuuste managementrapporten met automatische signalering van afwijkingen hierop

Meetbare, bespreekbare resultaten

Het succes van uw inkoopafdeling levert direct toegevoegde waarde aan het hele bedrijf. Elke dag weer. Terwijl posities vroeger enkel gericht waren op het verlagen van kosten, is er nu veel meer aandacht voor een ruimere waardepropositie, waarbij het vastleggen en claimen van besparingen echter nog steeds een essentieel onderdeel is van dit proces.

Most companies recognise less than half of their negotiated savings. Let BravoSolution help find the hidden savings opportunities in your value chain. Learn more here.


Neem contact op met een BravoSolution deskundige

Ervaar meer over BravoAdvantage en hoe wij u kunnen helpen om de toegevoegde waarde te ontdekken die BravoAdvantage het inkoopproces in uw organisatie kan bieden.

Connect_Button