SVM_icon

Creëer waarde met leveranciers relatiemanagement

Met BravoAdvantageTM Leveranciers waardenmanagement krijgt u volledig inzicht in uw leveranciers gedurende het volledige inkoopproces van uw organisatie. Dit maakt elke stap van het inkoopproces efficiënter en effectiever.

Het inzetten BravoAdvantage Leveranciers waardenmanagement geeft u inzicht in de activiteiten van leveranciers gedurende inkoopprocessen. Hiermee kunt u vervolgens op feiten gebaseerde verbeterplannen samenstellen voor een continue leveranciersontwikkeling. BravoAdvantage Leveranciers waardenmanagement helpt uw organisatie om gedragspatronen van leveranciers te herkennen waarmee u risico’s kunt voorspellen en voorkomen. Goed gebruik hiervan zal zeker de richting, de strategie, het merk, de winst en de groei van de organisatie positief beïnvloeden.

BravoAdvantage Leveranciers waardenmanagement gaat verder dan de basisscorekaarten van leveranciers. Het biedt u een uitgebreid 360°-beeld van het inkoopproces en  informatie over de activiteiten van de leverancier.

BravoAdvantage Leveranciers waardenmanagement helpt u om de risicovolle leveranciersscenario’s te begrijpen en hierop te anticiperen. Realtime inzicht in de gehele leveranciersketen is nodig om inzicht te houden en in te grijpen op het moment dat er signalen zijn van mogelijke verstoringen.

BravoAdvantage Leveranciers waardenmanagement verbetert uw strategische besluitvorming doordat het inzicht geeft in de leverancierswaarde in elk stadium van het strategische-inkoopproces:

  • Onboarding van leveranciers – gestroomlijnde evaluatie zorgt ervoor dat geregistreerde leveranciers voldoen aan uw eisen.
  • Leverancierskwalificatie -Beoordeling van leveranciers op prestaties, processen en technologie.
  • Segmentatie en risicobeheer – segmenteer uw leveranciersbestand per categorie, en op risico- en prestatie om deze ontwikkelingen in de tijd te volgen
  • Ontwikkeling en innovatie – leveranciersontwikkeling door middel van verbeteringsvoorstellen en actieplannen
  • 360° end-to-end zichtbaarheid van leveranciers – volledige toegang tot transparante en actuele leveranciersgebeurtenissen binnen het inkoopproces

BravoAdvantage leverancierswaarde management brengt u op een nieuw niveau van leveranciersbetrokkenheid met informatie dat accuraat, flexibel en actueel is. Met BravoAdvantage zult u risico’s beperken, rechtmatigheid vergroten en zichtbaarheid creëeren binnen uw gehele strategische inkoopproces. Laat BravoSolution u helpen om waarde te creëeren in uw leveranciers relatiestrategie. Lees hier verder.


Neem contact op met een BravoSolution deskundige

Ervaar meer over BravoAdvantage en hoe wij u kunnen helpen om de toegevoegde waarde te ontdekken die BravoAdvantage het inkoopproces in uw organisatie kan bieden.

Connect_Button