Gewoon Krachtige Aankoop

Vandaag worden bedrijven uitgedaagd om de organisatorische uitgaven van de dagelijkse aankopen, die nodig zijn om een bedrijf te runnen, op een efficiënte en kosteneffectieve manier te beheren. Terwijl het doel van de inkoop er uit bestaat om een product of dienst aan te kopen die het beste voldoen aan noden van het bedrijf en aan de beste prijs, kunnen manuele processen soms tijdrovend zijn en de controles missen die een geautomatiseerd systeem kan bieden. Dit gebrek aan controle kan vaak leiden tot de inkopen buiten het vastgestelde inkoopbeleid, dure, inefficiënte en moeilijk bij te houden frauduleuze of buitensporige uitgaven worden op die manier verricht.

BravoAdvantage ™ Bestellen biedt inkoopafdelingen meer manieren om te besparen door het automatiseren en centraliseren van de inkoopfunctie. Met behulp van BravoAdvantage Bestellen worden de uitgaven onder controle gebracht terwijl u kunt blijven zoeken naar nieuwe besparingsmogelijkheden met een positieve invloed op de winst. Deze krachtige oplossing maakt inkoop tot een strategische aanwinst binnen uw organisatie.

Productoverzicht

BravoAdvantage Bestellen is een krachtige geautomatiseerde inkoopoplossing waarmee inkoop een strategische aanwinst wordt binnen uw organisatie.

Kenmerken omvatten:

  • Verzoeken – biedt een intuïtief toegangspunt tot verzoeken voor een item van dienstverlening en de goedkeuringsworkflow.
  • Orderbeheer – ondersteunt het aanmaken, wijzigen en beheren van alle soorten inkooporders.
  • Ontvangst – verzekert verantwoordingsplicht en communicatie met de Crediteurenadministratie voor aanvaarding van betaling.
  • Budget – optionele functie die aankopen afstemt op budgetten en een bepaald of alle niveaus.

De eigenschappen van BravoAdvantage Bestellen stellen u in staat om de efficiëntie te verbeteren, controle en zichtbaarheid te verkrijgen rond uitgaven voor inkoop, de productiviteit te verhogen en te zorgen voor compliance waarbij rekening wordt gehouden met de beste praktijken rond inkoop.

Neem contact op met een BravoSolution deskundige

Ervaar meer over BravoAdvantage en hoe wij u kunnen helpen om de toegevoegde waarde te ontdekken die BravoAdvantage het inkoopproces in uw organisatie kan bieden.

Connect_Button