BA_Contract_Lifecycle_Management

Contracten onderhandelen en beheren in een enkelvoudige omgeving, om de risico's voor de organisatie te verminderen

BravoAdvantage™ Contractcyclusbeheer biedt een ongeëvenaard inzicht in de contracten die u heeft met uw leveranciers. Door inzicht te bieden in uw hele organisatie, verbetert de oplossing de mogelijkheden om elk contract te volgen, uit te onderhandelen en te beheren. Zo kan rechtmatigheid gewaarborgd worden binnen alle fasen van de leveranciersrelatie, waardoor risico’s in de leverantieketen verminderd worden.

BravoAdvantage Contractcyclusbeheer biedt een geïntegreerde oplossing om uw contractuele relaties te beheren. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Geautomatiseerd beheer – vergemakkelijkt het beheer van belangrijke contractuele informatie met automatische waarschuwingen voor belangrijke mijlpalen en data.
  • Veilige documentopslag – garandeert dat belangrijke contracten worden opgeslagen op een veilige, centrale locatie. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk weer opgehaald en ingezien worden.
  • Contractonderhandeling – hierdoor kunt u elke contractonderhandeling in een online, gecontroleerde omgeving beheren. Inclusief het volgen van wijzigingen en aanpassingen aan clausules, met volledige controle over versies en goedkeuringen.
  • End-to-end-integratie – voor een naadloze verbinding met andere BravoAdvantage-oplossingen, voor een echt geïntegreerde ervaring

Met deze oplossing kunt u tijdig inzicht krijgen in contractverplichtingen, blootstellingen, verloopdata, wijzigingen en vernieuwingen. Dit zorgt voor meer controle over uw contracten en kostbare fouten en de blootstelling aan potentiële risico’s wordt verminderd. Of u nu een eenvoudige, doorzoekbare contractopslag nodig hebt, of een volledig onderhandelingsproces rondom een clausule: BravoAdvantage Contractcyclusbeheer is schaalbaar om aangepast te worden op een uitgebreid bereik van uw behoeften.

Toenemende contractuele complexiteit en audit-controle worden geboden voor contracten. Laat BravoSolution u helpen om de controle te nemen over uw processen rondom contractcyclusbeheer.


Neem contact op met een BravoSolution deskundige

Ervaar meer over BravoAdvantage en hoe wij u kunnen helpen om de toegevoegde waarde te ontdekken die BravoAdvantage het inkoopproces in uw organisatie kan bieden.

Connect_Button