De business strategie ontmoet Inkoop voor onbenutte besparingsmogelijkheden

BravoAdvantage™ Sourcing geeft u de mogelijkheid om samen te werken om te inkoopevenementen via een veilige online oplossing op te zetten, uit te brengen en te evalueren. Van het inkopen van de meest eenvoudige producten tot complexe categorieën: BravoAdvantage Sourcing stroomlijnt de manier waarop u zaken doet en verlaagt de kosten aan beide kanten van de leveranciersrelatie.

BravoAdvantage Sourcing is een krachtig end-to-end inkoopsysteem dat een veilige, rechtmatige inkoopoplossing biedt aan bedrijven als die van u, wereldwijd. De belangrijkste kenmerken zijn:

 • Verzameling van vraag – ondersteunt het verzamelen van eisen van gebruikers door middel van aanvraagprocessen en het bepalen van vereisten.
 • Samenwerking – geeft teams de mogelijkheid op gestructureerde wijze samen te werken om inkoopevenementen uit te bouwen.
 • Kansadverteren – biedt een snelle en makkelijke manier om beschikbare kansen naar leveranciers te communiceren
 • RFx management – geeft u de mogelijkheid om het volledige end-to-end RFx-proces te beheren, van eerste getoonde belangstelling tot uiteindelijke toekenning.
 • Veilingbeheer – biedt robuuste veilingmogelijkheden om te zorgen voor toegevoegde waarde.
 • Workflow – zorgt ervoor dat elke inkoopfase samengehouden wordt door klantbepaalde processen.

Met BravoAdvantage Sourcing’s unieke mix van functionaliteiten kunt u de efficiëntie verbeteren, de productiviteit verhogen en bent u er zeker van dat het mogelijk is om audits uit te voeren. Tegelijkertijd verlaagt u de kosten van het zaken doen, zowel voor uw organisatie als voor leveranciers.

Procesoptimalisatie kan leiden tot kostenbesparingen op inkoop van 2-5%. Laat BravoSolution u helpen om uw inkoopproces te stroomlijnen, om zo de gewenste bedrijfsresultaten te realiseren.


Sourcing uitbreiden om de complexe biedkansen te maximaliseren

BravoAdvantage SourcingPlus stelt u in staat om geavanceerde analytische mogelijkheden te benutten door een veel grotere set leveranciersgegevens te leveren, die op herhaalbare wijze vergeleken kan worden. Zo kunt u eenvoudig de verschillende variabelen in uw belangrijkste categorieën beheren. BravoAdvantage SourcingPlus wordt gebruikt door organisaties als de uwe, met kostenintensieve, strategische categorieën en complexe eisen waar een groot aantal belanghebbenden bij betrokken zijn.

Met BravoAdvantage SourcingPlus:

 • Vergroot u het aantal kwaliteitsbiedingen
 • Verbetert u de gunningsbesluiten en financiële prestaties
 • Krijgt u inzicht in op feiten gebaseerde keuzes, dankzij de transparantie in kosten die hoort bij elke keuze
 • Maakt u gebruik van het categoriespecifieke RFx-instrument om snel maatwerk sourcing-evenementen te lanceren met ingebouwde, categoriespecifieke dynamische prijsstructuren
 • Koppelt u ongelijksoortige gegevensbronnen en bevordert u communicatie met aanpasbare, eenvoudig leesbare ad-hoc rapportages
 • Profiteert u van de analytische kracht van optimalisatie als onderdeel van een volledige, end-to-end oplossing voor leveranciersbeheer

BravoAdvantage SourcingPlus, een combinatie van technologie en expertise in de leverantieketen, biedt uw inkoopteam de zichtbaarheid en flexibiliteit die nodig is om weloverwogen beslissingen te nemen, op basis van de beste toekenning van uw zaken. Tegelijkertijd wordt rekening gehouden met de prijsstelling en mogelijkheden van de leveranciers en de beperkingen en voorkeuren van uw bedrijf. Het resultaat is geoptimaliseerde toewijzingen die voldoen aan de zakelijke behoeften en die de mogelijkheden van leveranciers maximaliseren.

Learn-More


Neem contact op met een BravoSolution deskundige

Ervaar meer over BravoAdvantage en hoe wij u kunnen helpen om de toegevoegde waarde te ontdekken die BravoAdvantage het inkoopproces in uw organisatie kan bieden.

Connect_Button