BA_Spend_Analysis

Houd uw uitgaven in de hand om kosten en risico’s te beheren

Omdat veel inkoopafdelingen een gebrek hebben aan capaciteit, tijd en technische expertise om uitgaven gedetailleerd te analyseren, wordt binnne de gehele organisatie een substancieel deel van de uitgaven over het hoofd gezien. De gegevens die nodig zijn om een goed totaalbeeld te krijgen van alle uitgaven zijn bedrijfsbreed vaak in verschillende systemen en in diverse classificaties aanwezig.

Met BravoAdvantage™ Uitgavenanalyse consolideert uw gegevens op één plek en in een eenvoudig en begrijpelijk format dat u in staat stelt om verborgen data zichtbaar te maken. BravoSolution Uitgavenanalyse voorziet in de systeemintelligentie die nodig is om te ontdekken waar de besparingsmogelijkheden en organisatorische efficiëncyverbeteringen zitten.

BravoAdvantage Uitgavenanalyse verbetert de strategische besluitvorming op basis van nauwkeurige en uitvoerbare uitgavenanalyses van uw hele organisatie. Het zal u helpen:

  • Uitgaven te monitoren en commerciële kansen te identificeren
  • Rationaliseringen uit te voeren van producten en diensten
  • Leveranciersbestanden en leveranciersketens te optimaliseren
  • Te profiteren van besparingsmogelijkheden door de variaties in aankoopprijzen.
  • De vraag organisatiebreed samen te voegen
  • Betalingsvoorwaarden van leveranciers te monitoren en te verbeteren
  • Actief toezicht te houden op contractnaleving

Als u niet de mogelijkheid heeft om de uitgaven in uw organisatie te analyseren, mist u een belangrijke mogelijkheid om kostenbesparingen te identificeren en laat u potentiële kansen onbenut.

Research toont aan dat ondernemingen die de uitgavenanalyse gebruiken in staat zijn geweest om 5%-20% kostenbesparingen te realiseren op elke Euro. Laat BravoSolution u helpen om weer volledige controle te krijgen over uw uitgaven. Lees hier verder.


Neem contact op met een BravoSolution deskundige

Ervaar meer over BravoAdvantage en hoe wij u kunnen helpen om de toegevoegde waarde te ontdekken die BravoAdvantage het inkoopproces in uw organisatie kan bieden.

Connect_Button