Strategische inkooptechnologie, rijk aan ervaring &
zeer goed gewaardeerde klantervaring

De strategische doelstellingen van elke onderneming zijn verschillend.  Meer dan ooit bevinden inkopers zich tegenwoordig in een goede positie om meerwaarde aan een bedrijf te leveren door aan deze doelen te voldoen.  Om dit te realiseren moet de inkoop kijken naar innovatieve manieren om efficiënter en effectiever om te gaan met de organisatie, processen en technologie.

Met zijn toonaangevende wereldwijd gebruikte strategische inkoopplatform en met meer dan 15 jaar praktijkervaring in ruim 70 landen helpt BravoSolution meer dan 650 bedrijven en 150.000 inkoopprofessionals wereldwijd om de inkoopfunctie te versterken. Op deze manier kunnen financiële prestaties verbeterd worden en wordt er gebouwd aan een goed georganiseerde inkooporganisatie . De manier waarop BravoSolution strategische inkoop benadert zorgt voor bedrijfsresultaten die klanten in staat stellen om verwachtingen te overtreffen.

De belofte aan onze klanten

We beloven om verwachtingen te overtreffen.

We beloven om die extra stap te zetten. We beloven om samen te werken aan uw succes.  We beloven u de beste ondersteuning die de markt kan bieden.

Waar helpen we onze klanten bij?

Het stimuleren van maximale efficiëntie en effectiviteit.

We helpen klanten om kostenbesparingen te realiseren door optimalisatie van leveranciersbeheer en het gebruik van innovatieve methodieken.

Welke voordelen kunnen worden bereikt?

Herontdekking van de kracht van inkoop.

Optimalisering van het inkoopproces en een professionalisering van kennis- en informatiebeheer.

De mantra van BravoSolution

De BravoSolution aanpak is méér dan een verhaal. Het is een benadering die de waarden, de bezieling en het DNA toont van BravoSolution op z’n best.

De aanpak van BravoSolution toont de energie en geest van een organisatie die een leidende rol speelt bij de ontwikkeling van onze activiteiten. Het weerspiegelt de gedragscode waarmee wij de ontwikkelingen benaderen. De aanpak geeft alle medewerkers richting over wat in deze huidige wereld onze manier van werken moet zijn. De BravoSolution aanpak bevestigt:


Neem contact op met een BravoSolution deskundige

Ervaar meer over BravoAdvantage en hoe wij u kunnen helpen om de toegevoegde waarde te ontdekken die BravoAdvantage het inkoopproces in uw organisatie kan bieden.

Connect_Button