Het is uw carrière. Waarom BravoSolution?

Met wereldwijd meer dan 600 werknemers, meer dan 15 jaar bedrijfssucces, lofbetuigingen van analisten overal ter wereld, waaronder Gartner Inc., is BravoSolution marktleider op het gebied van strategische inkoop. Ontdek hoe het is om bij ons te werken!

Bij BravoSolution is het werk écht betekenisvol, geeft het energie, loont het en ja, is het zelfs leuk! Bij ons heerst een cultuur van authenticiteit, waar mensen samenwerken met één doel, gericht op uitmuntendheid en succes. Wordt u lid van ons team?

Of u nu onlangs bent afgestudeerd of ervaring hebt als inkoopprofessional; denk eens aan BravoSolution voor de volgende positieve stap in uw carrière.

De mantra van BravoSolution

De BravoSolution aanpak is méér dan een verhaal. Het is een benadering die de waarden, de bezieling en het DNA toont van BravoSolution op z’n best.

De aanpak van BravoSolution toont de energie en geest van een organisatie die een leidende rol speelt bij de ontwikkeling van onze activiteiten. Het weerspiegelt de gedragscode waarmee wij de ontwikkelingen benaderen. De aanpak geeft alle medewerkers richting over wat in deze huidige wereld onze manier van werken moet zijn. De BravoSolution aanpak bevestigt:

Vacatures

BravoSolution zoekt naar getalenteerde mensen die lonende carrières op willen bouwen, innovatie willen stimuleren en willen zorgen voor een uitzonderlijke klantervaring.

Als u grenzen wilt verleggen en het status quo wilt uitdagen, terwijl u uw carrière tot nieuwe hoogten laat stijgen, dan zoeken we naar u. Bij BravoSolution wordt u omringd door mensen die uw creativiteit, drive en passie delen.

Bekijk de vacatures >>

Wereldwijde locaties

Met haar marktleidende strategische inkoopplatform, ondersteund door meer dan 15 jaar aan praktijkervaring, bedient BravoSolution meer dan 70 landen.

BravoSolution helpt meer dan 600 bedrijven en 65.000 inkoopprofessionals wereldwijd om de kracht van inkoop te ontgrendelen.

Bekijk de locaties wereldwijd >>

Het leven bij Bravo
“Bij BravoSolution word ik elke dag weer uitgedaagd om creatief en klantgericht te denken. De grote mate van zelfstandigheid die ik hiervoor krijg maakt mijn werk extra interessant. De vrijheid die ik krijg om zelf mijn functie vorm te geven vind ik echt fantastisch.”
Sourcing Analist, Operations Team
“Collegialiteit en het elkaar wederzijds ondersteunen als dit nodig is maakt het werken in teamverband bij BravoSolution elke keer weer enorm plezierig. BravoSolution is echt een teamorganisatie over grenzen heen.”
Spend Specialist, Operations Team
“Hoewel BravoSolution een grote internationale organisatie is, werkt dit door de platte structuur en de korte communicatielijnen binnen de organisatie niet tot overbodige bureaucratisering. Dit maakt werken bij BravoSolution extra prettig.”
Account Manager, Sales Team

Wat zijn uw voordelen?

  • Een goed salaris en volop groeimogelijkheden.
  • Een informele sfeer met de vrijheid om zelf verantwoordelijkheid te nemen.
  • Een hulpvaardige groep collega’s.
  • Deelname aan een bedrijfspensioenplan.
  • Mogelijkheden voor bijscholing en interne en externe opleidingstrajecten.

De kans om deel uit te maken van een wereldwijd aanwezige, dynamische organisatie die leidend is in de inrichting van moderne klant specifieke softwaresystemen en het aanbieden van een professionele praktische en strategische ondersteuning gedurende de implementatie en het operationele gebruik door de klant

Een bericht van Jim Wetekamp, CEO van BravoSolution

Onze teamleden vormen de kern van de missie, visie en waarden van BravoSolution. Zij zijn de besten in de branche. Wij geloven dat de combinatie van onze professionele inkoopoplossing en onze goede medewerkers zorgen voor de basis om een verschil te maken en om echte waarde te realiseren voor onze klanten. Wij beloven om verwachtingen te overtreffen en zetten die extra stap.  Wij werken samen om het succes van de klant te verzekeren. Wij stimuleren meer waarde en met meer passie dan wie dan ook in de branche. Als dit interessant klinkt, dan moedig ik u aan om bij ons te solliciteren, zodat u een verschil kunt maken.”


Bedankt voor uw interesse in BravoSolution

Nog steeds geïnteresseerd? Neem de volgende stap, klik op de link hieronder en vertel ons wie u bent