Services

Gids met praktijkervaringen en klantsuccessen

Elke organisatie heeft verschillende strategische doelen.  Tegenwoordig bevinden inkooporganisaties zich in de uitgelezen situatie om toegevoegde waarde te leveren.  Om de uitdaging aan te gaan zoekt inkoop naar innovatieve manieren om de efficiëntie te vergroten. Inkopers zien de dienstverlening van BravoSolution als een ondersteuning die het volgende biedt:

Implementatie en ondersteuning

Onze bewezen benadering maakt gebruik van projectplanning, procesuitvoering met behulp van proces-, document- en categoriemodellen. De uitvoering wordt ondersteund door trainingsmogelijkheden voor inkopers en leveranciers in de eigen regio.

Organisatorische realisering

Moderniseer uw huidig gebruikte technologie. BravoSolution Services werkt met uw team aan de ontwikkeling van informatieverzameling en rapportagemogelijkheden. De beschikbaar gemaakte informatie geeft u meer inzicht in de beste strategieën. Met verandermanagement kunt u de processen in uw organisatie optimaliseren. Het ontdekken en gebruik van nieuwe leveranciers levert voordelen op.  De opleiding en certificering van medewerkers zal bij hen de motivatie vergroten om resultaatverbeterende innovaties  actief te gaan gebruiken.

Advies en ondersteuning

BravoSolution Services biedt de operationele en strategische ondersteuning die uw bedrijfsresultaat positief zal beïnvloeden. Onze dienstverlening omvat onder meer de ontwikkeling van een categorie- en leveranciersstrategie, de toepassing van de modernste inkooptechnologieën en de praktische ondersteuning bij de uitvoering van concrete inkoopprojecten.

De aanpak van BravoSolution is erop gericht om direct de bedrijfsresultaten van onze klanten te verbeteren. Onze dienstverlenende organisatie, één van ‘s werelds grootste teams met professionals die zich uitsluitend richten op professionele inkoopondersteuning. Deze ondersteuning  omvat o.a.:

  • Vergroting van procesefficiëntie
  • Ondersteuning bij besluitvormingsprocessen
  • Kostenreductie
  • Verbetering van procesbeheer

BravoSolution biedt zijn klanten een volledig ondersteuningspakket met deskundige en ervaren mensen en middelen. Neem vandaag nog contact op met een professional van BravoSolution Services.


Neem contact op met een BravoSolution deskundige

Ervaar meer over BravoAdvantage en hoe wij u kunnen helpen om de toegevoegde waarde te ontdekken die BravoAdvantage het inkoopproces in uw organisatie kan bieden.

Connect_Button