Klant Getuigenissen

C.R. Bard

We zijn voor het eerst in staat om informatie te verzamelen vanuit meerdere regionale organisaties en verschillende dienstverleners, hetgeen een kwalitatief sterk verbeterd overzichtsresultaat geeft.”

Kijk >>

WPP

Spend analyse is een zeer bruikbare toepassing om controle te houden over de uitgaven van de groep… Het is voor ons een waardevolle oplossing waarmee we in alle fasen de uitvoering van contracten kunnen volgen.”

Kijk >>

n3 & New Zealand Defence Force

We hebben BravoSolution gekozen omdat we een tool wilden dat ons op dagelijkse basis concreet zou kunnen helpen met het beheer van een brede groep leveranciers in vele categorieën.”

Kijk >>

SISAL

Ik heb een oplossing nodig dat het beste is, ons werkelijk ondersteunt, transparant is en dat het spoor van ons uitgavenpatroon gedetailleerd vasthoudt.”

Kijk >>

Children's Commissioning Consortium

De relatie die we hebben met onze leveranciers is een intensieve relatie, totaal gebaseerd op het gebruik van BravoSolution.”

Kijk >>

Ferrero S.p.A.

We have done more than 1000  tenders process using the BravoSolution platform.”

Kijk >>

Klantervaringen met BravoSolution

“De eenvoudige toegang tot alle leverancier gerelateerde gegevens in het BravoSolution systeem geeft ons enorme voordelen – de mogelijkheid om te zoeken op elke dimensie, van rechtmatigheidsoverzichten tot macro economische gegevens geeft ons de mogelijkheid om onderbouwde beslissingen te nemen. het ondersteunt enorm de efficiëntie in ons werken.”

-Dr. Stefan Zeisel, Head of Regional Procurement, Deutsche Post DHL Group

“Wij gebruiken de Sourcing Suite van BravoSolution als een standaard systeem voor elke inkoopactiviteit binnen de gehele Crossrail organisatie. Zoals bij elk groot project, werkt Crossrail altijd volgens een strak tijdschema. Daarom is een duidelijke planning en projectbeheersing erg belangrijk. BravoSolution helpt ons om te leveren overeenkomstig de gestelde mijlpalen.”

-Paul Darlington, Procurement Production Manager, Crossrail

“Als onderdeel van een voortdurend verbeterproces zijn wij gericht op het professionaliseren van ons inkoopteam. Dit gaat over meer dan alleen  kostenbesparingen. Leveranciersbeheer is het belangrijkste aspect van deze strategie en een ondersteunende technologie is daarbij essentieel. Wij zijn blij dat BravoSolution zijn platform zo heeft ontworpen dat het ons helpt bij de verbetering van onze prestatie en continuïteit.”

-Kevin Nelson, Vice President Strategic Sourcing, C.R. Bard

“De spendanalyse van BravoSolution heeft ons in staat gesteld om in een paar maanden een 100% zichtbaarheid te geven over al onze Europese uitgaven. We hebben een kwartaalupdate van onze uitgaven. Het zijn deze periodieke overzichten die ons de kans geven om verbeteringen te meten over de vorige periode. De geconsolideerde leveringsdatabase garandeert kwaliteit en punctualiteit en heeft een positief effect op zowel de dienstverlening aan klanten als op ons concurrentievermogen.”

-Aldo Papa, Chief Engineering Officer and Procurement, Autogrill

“Met onze strategische inkoop gingen we door een commercieel transformatieproces om onze organisatie te verbeteren qua medewerkers, processen en IT. We wilden daarvoor een inkoopoplossing vinden dat niet alleen een e-tendering platform was, maar ons ook e-contract, e-supplier relationship management (e-SRM) en e-spend zou kunnen leveren. In onze zoektocht kwamen we uit bij BravoSolution als de “best-in-class” en meest economisch vooruitstrevende oplossing voor de Tri-Borough en waarmee we ons hoofdstedelijke  inkoopplatform voor pan-London konden inrichten.”

-Andrew Curtois, Head of Category Management, Westminster City Council