Op 1 Augustus 2016 heeft BravoSolution het niet beursgenoteerde bedrijf Puridiom overgenomen. Sinds de start heeft Puridiom zich toegelegd op de levering van oplossingen die een combinatie vormen van een all-in-one procure-to-pay (P2P) platform, gecombineerd met jarenlange inkoopervaring. Dit is één van de vele redenen waarom Puridiom zo´n perfecte aanvulling is voor BravoSolution.

De toevoeging van Puridiom versnelt het plan van BravoSolution om een wereldwijde source-to-pay speler te worden met een volledige procure-to-pay oplossing binnen een geìntegreerde purchase-to-pay softwareoplossing. De mogelijkheid die we nu hebben om onze klanten effectief te ondersteunen bij uitvoering van de volledige inkoopcyclus, zal de businesses efficiently en besparingsmogelijkheden van onze gebruikers zeker vergroten.

Lees het persbericht >>

Bericht van CEO Jim Wetekamp aan de klanten van BravoSolution

Vanaf het allereerste begin hebben we de visie gehad om inkooporganisaties te ondersteunen met een combinatie van innovatieve technologie en praktische hulp en advisering. Dat is waarom we enthousiast zijn dat we nu de overname van Puridiom door BravoSolution bekend kunnen maken…

Klik hier om het bericht te lezen >>

Informatie voor klanten en partners

Klik hier om het bericht te lezen >>