Reduce Costs

Strategische inkoop: kosten verlagen & waardebijdrage verbeteren

Inkooporganisaties staan vooral bekend omdat ze de kosten binnen hun organisaties verlagen. Kostenbesparing neemt een vaste plek in binnen alle focusgebieden, van inkoopstrategie tot tactiek. Het is de belangrijkste prestatie-indicator waaraan inkoop meestal herkend wordt. Strategische inkoopteams gaan verder dan in snijden in prijzen en traditionele verwachtingen. Inkoopteams begrijpen dat het minimaliseren van kosten slechts één van de belangrijke prestatie-indicatoren is die samenhangt met waardebijdrage. Ook al gaat het om een basiselement.

Strategische inkoop heeft verschillende prestatie-indicatoren en strategische inkoopprofessionals begrijpen dat er verschillende manieren zijn om de kosten te verlagen. Om het proces te starten, merken organisaties dat ze de behoefte hebben aan betrouwbare technologie-adviseurs die met hen samenwerken om processen opnieuw te definiëren, meer inzicht te krijgen in leveranciersdata, de innovatie bij leveranciers te stimuleren en risico’s te verkleinen.

BravoSolution heeft een bewezen staat van wereldwijd succes in het helpen van klanten bij het ontgrendelen van de kracht van inkoop om inkoopinitiatieven te optimaliseren, te zorgen voor kostenverlaging en te zoeken naar manieren om samen te werken en te innoveren met leveranciers.   De BravoAdvantage-reeks voor strategische inkoop biedt end-to-end automatisering van de volledige levenscyclus van strategische inkoop. Het integreert de leverancierslevensduurwaarde voor het volledige strategische inkoopproces, om organisaties een ongekend inzicht te geven in hun leveranciersbasis, door elke fase van het strategische inkoopproces.

BravoAdvantage Sourcing en SourcingPlus zijn in feite twee technologische oplossingen die onderdeel uitmaken van de BravoAdvantage-reeks voor strategische inkoop en die directe en duurzame waarde bieden aan inkooporganisaties.

In februari 2015 gaf Gartner, Inc. hun nieuwste Magic Quadrant for Strategic Sourcing Application Suite uit. BravoSolution is voor de derde keer dat het rapport wordt uitgebracht opgenomen in de top als het gaat om inkooptechnologie (2010, 2013 en 2015) en behoorde tot de meest hooggeplaatste verkopers vanwege zowel de “complete visie” en “mogelijkheid om uit te voeren”.

Strategische inkoopteams gebruiken BravoAdvantage Sourcing en SourcingPlus als basisinstrument om kostenbesparingen te leveren. Hier vindt u meer informatie.


Neem contact op met een BravoSolution deskundige

Ervaar meer over BravoAdvantage en hoe wij u kunnen helpen om de toegevoegde waarde te ontdekken die BravoAdvantage het inkoopproces in uw organisatie kan bieden.

Connect_Button